Blenheim Palace Shop

Shop Fit

Client: The Blenheim Palace Heritage Foundation

Location: Woodstock, West Oxfordshire

Size: 800sqm.

Blenheim Palace is home to the 11th Duke and Duchess of Marlborough, the birthplace of Sir Winston Churchill and a World Heritage Site. Lustedgreen designed the new visitor centre shop, including a contemporary, free standing retail system which respects the 18th Century setting.

To facilitate a developing product range the wall display system is based around a double slotted post which allows a multitude of interchangeable shelves and brackets and vision through to the attractive stone wall behind. Features include the family crest etched into a glazed screen behind the desk and a varied palate of materials, finishes and graphic panels to differentiate the diverse product ranges.

Joinery Contractor Apple Display. Project Management Bleinheim Palace. Lighting Designer Lightmaster. Services Engineer CBGC

Related Projects

EXHIBITION STAND DESIGN
DESTINATIONS: THE HOLIDAY & TRAVEL SHOW AT OLYMPIA
Jewellery Shop
Windsor Castle
Holyrood Gift Shop
Royal Collection Trust