The Queen’s Gallery

The Royal Collection

Designed for our long standing Client, The Royal Collection Trust, the refurbished shop is situated alongside The Queen’s Gallery at Buckingham Palace. Our brief was to refurbish in two phases over a five week period early in 2014. It has been designed to cater for a high footfall of customers at peak times following the daily Guard Change ceremony.
The brief included an enlarged and improved Jewellery and Prestige area, maximising the linear perimeter, along with more efficient cash till locations. Within the new dedicated children’s area an oversized throne for ‘pocket money’ items is positioned centrally as a focal feature. New tiered floor fixtures were also designed for the new shop, along with improve LED lighting.

 

Location Buckingham Palace, London

Main Contractor Dawgreen

Lighting Designer NDY Light

Related Projects

N Peal
Fashion Store
Gallery Cafe and Shop
York Art Gallery
Foyles
Chelmsford Book Shop